Real Estate Appraisal Forum

appraisersforum.com logo
The Premiere Online Community for Real Estate Appraisers!
 Fastest Way to Find a Real Estate Appraiser Enter Zip Code:
 
 
Go Back   Appraisers Forum > Real Estate Appraisal Forums > Technical - Hardware/Software > a la mode (WinTotal)
Register Help Our Rules Calendar Archives Mark Forums Read


Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-28-2006, 01:56 PM
bobby jones bobby jones is offline
 
Join Date: Oct 2003
Location: Minnesota
State: Minnesota
Professional Status: Certified Residential Appraiser
Posts: 355
Default Old to New Forms

Has anyone tried to change a old 1004 to the new 1004? If so does it work?
Thanks.
Sponsored Links

  #2  
Old 11-28-2006, 01:59 PM
Mr Rex's Avatar
Mr Rex Mr Rex is offline
 
Join Date: Jan 2004
Location: X Marks the spot
State: North Carolina
Professional Status: Certified Residential Appraiser
Posts: 26,169
Default

It works just fine, of course many blank fields on the new forms that were not on the old form.
__________________
You talking to me?
  #3  
Old 11-29-2006, 04:22 PM
Michael Chu Michael Chu is offline
 
Join Date: Feb 2006
Location: Johns Creek
State: Georgia
Professional Status: Certified Residential Appraiser
Posts: 567
Default Helps a little

My working procedure is to merge or clone the old report in its entirety and then, swap out any outdated forms.

I noticed that the text comes over where it should, but stuff like the Apex sketch is view only. ie. you can't edit the sketch unless you delete the old sketch and use the import feature, which lets you edit the drawing.
May have something to do with the version of Apex; I upgraded from 2.0

If nothing has changed, I leave it as is. A time-saver.
Going from new to old 1004 works, too.
  #4  
Old 11-29-2006, 11:50 PM
Randall Garrett's Avatar
Randall Garrett Randall Garrett is offline
 
Join Date: Mar 2004
Location: San Antonio
State: Texas
Professional Status: IT Professional-Appraisal Related
Posts: 2,142
Default

Michael:

There is nothing in Apex, per se, that requires you to delete the old sketch. From what I know, this behavior is in the way a la mode implemented the integration.
...
__________________
Response legend: @iOS device@ | *Android device* | +Win 8 device+ | ..Desktop..
Sponsored Links

Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump




Copyright © 2000-, AppraisersForum.com, All Rights Reserved
     Terms of Use  Privacy Policy
AppraisersForum.com is proudly hosted by the folks at AppraiserSites.com

Fastest Way to Find a Real Estate Appraiser Enter Zip Code:
Partner Sites:
AppraiserUSA.com - National Appraiser Directory AllDomainsUSA.com - Domain Name Registration
DeadbeatListings.com - Deadbeat ListingsAppraiserSites.com - Web Hosting for the Professional Real Estate Appraiser
Find FHA Appraisers - FHA Appraiser Search Commercial Appraisers - Commercial Appraiser Search
Relocation Appraisal - Find Relocation Appraisers Domain Reseller - Business Opportunity
Home Security Buzz - Home Security Info Radon Testing - Radon Gas Info
My Medicare Forum - Medicare Info Stop Smoking Help - Help Quitting Smoking
CordlessPhoneStore.com - Great Cordless Phones AndroidTabletCity.com - Android Tablet Computers

Follow AppraisersForum.com:          Find us on Facebook            Follow us on Twitter


All times are GMT -5. The time now is 10:48 PM.

SiteMap: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93