Real Estate Appraisal Forum

appraisersforum.com logo
The Premiere Online Community for Real Estate Appraisers!
 Fastest Way to Find a Real Estate Appraiser Enter Zip Code:
 
 
Go Back   Appraisers Forum > Real Estate Appraisal Forums > Technical - Hardware/Software > ACI (Appraisers Choice) Software
Register Help Our Rules Calendar Archives Mark Forums Read


Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 11-04-2009, 10:17 PM
ZZGAMAZZ ZZGAMAZZ is offline
 
Join Date: Jul 2007
State: California
Professional Status: Certified Residential Appraiser
Posts: 2,662
Default Cut/paste From Reo Addendum Into 2055 Grid?

What's the best way to cut/paste/extract/etc comps 1, 2, and 3 from the grid of a "Supplemental Real Estate Owned Appraisal Addendum" to positions 4, 5, and 6 in the 2055_05?
Sponsored Links

  #2  
Old 11-04-2009, 10:45 PM
TEL2002's Avatar
TEL2002 TEL2002 is offline
 
Join Date: Jan 2002
Location: Louisiana
State: Louisiana
Professional Status: Retired Appraiser
Posts: 8,175
Default

Uh, copy and paste? Probably depends upon your software.

Why not just quickly retype the 6 boxes of info?
  #3  
Old 11-04-2009, 10:58 PM
ZZGAMAZZ ZZGAMAZZ is offline
 
Join Date: Jul 2007
State: California
Professional Status: Certified Residential Appraiser
Posts: 2,662
Default

Of course I can copy and paste, but man has descended to earth and seeks to become more than mortal and so the search continues to . . . become automated????

p.s. Posting in the ACI section of the Forum might lead one to conclude that the original post pertains to ACI...dhhh???
  #4  
Old 11-05-2009, 01:56 AM
MZ818 MZ818 is offline
 
Join Date: Dec 2003
State: California
Professional Status: Certified Residential Appraiser
Posts: 590
Default

I don't think you can. You can import comps from Aci research, extract comps from other reports, but they have to be consistent within either the sales grid or REO grids. I don't think you can move comps from REO grid to your sales grid. Only other option for being automated is Datamaster. It will fill in the grid with tax records and MLS data.
  #5  
Old 11-05-2009, 08:18 AM
EDWARD BERRY EDWARD BERRY is offline
 
Join Date: Jan 2002
Location: NW ARKANSAS
State: Arkansas
Professional Status: Certified General Appraiser
Posts: 1,987
Default

If Using Aci, I Could Not Do It.

The Beta Testers Are Ok On 1004-but Aci Cannot Put $ On The Va Repo Form.

Go Figure.
Sponsored Links

Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump




Copyright © 2000-, AppraisersForum.com, All Rights Reserved
     Terms of Use  Privacy Policy
AppraisersForum.com is proudly hosted by the folks at AppraiserSites.com

Fastest Way to Find a Real Estate Appraiser Enter Zip Code:
Partner Sites:
AppraiserUSA.com - National Appraiser Directory AllDomainsUSA.com - Domain Name Registration
DeadbeatListings.com - Deadbeat ListingsAppraiserSites.com - Web Hosting for the Professional Real Estate Appraiser
Find FHA Appraisers - FHA Appraiser Search Commercial Appraisers - Commercial Appraiser Search
Relocation Appraisal - Find Relocation Appraisers Domain Reseller - Business Opportunity
Home Security Buzz - Home Security Info Radon Testing - Radon Gas Info
My Medicare Forum - Medicare Info Stop Smoking Help - Help Quitting Smoking
CordlessPhoneStore.com - Great Cordless Phones AndroidTabletCity.com - Android Tablet Computers

Follow AppraisersForum.com:          Find us on Facebook            Follow us on Twitter


All times are GMT -5. The time now is 10:25 AM.

SiteMap: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93