Real Estate Appraisal Forum

appraisersforum.com logo
The Premiere Online Community for Real Estate Appraisers!
 Fastest Way to Find a Real Estate Appraiser Enter Zip Code:
 
 
Go Back   Appraisers Forum > Real Estate Appraisal Forums > Technical - Hardware/Software > a la mode (WinTotal)
Register Help Our Rules Calendar Archives Mark Forums Read


Closed Thread
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-30-2005, 02:05 PM
mbrunson mbrunson is offline
 
Join Date: Jan 2002
Location: Las Vegas, Nevada
State: Nevada
Professional Status: Certified Residential Appraiser
Posts: 106
Default

How does one go about removing the company name that prints on the forms?
Sponsored Links

  #2  
Old 06-30-2005, 02:17 PM
scott rabin's Avatar
scott rabin scott rabin is offline
 
Join Date: Jul 2003
Location: Las Vegas by way of Detroit
State: Nevada
Professional Status: Certified Residential Appraiser
Posts: 46
Default

You cant, that is how Alamode copy protects there software, you can call them and change the name ( they may charge for that ) but can not remove it from the report.

Scott, by the way may see you in class next month
  #3  
Old 06-30-2005, 02:29 PM
mbrunson mbrunson is offline
 
Join Date: Jan 2002
Location: Las Vegas, Nevada
State: Nevada
Professional Status: Certified Residential Appraiser
Posts: 106
Default

Thanks Scott!! Not the answer I was looking for, but thanks.

Quote:
by the way may see you in class next month
Not sure of my schedule. Feel free to contact me direct anytime.
  #4  
Old 07-01-2005, 07:29 PM
Jeremy Verace Jeremy Verace is offline
 
Join Date: May 2005
Location: IL

Posts: 10
Default

I called the technical support number a few weeks ago to change my company name, they sent me to a salesman so I figured it would cost money, but the guy did it for free for me. Not sure if they normally charge for it or not.
  #5  
Old 07-15-2005, 01:23 AM
Vegan702's Avatar
Vegan702 Vegan702 is offline
 
Join Date: Feb 2005
Location: Nevada
State: Nevada
Professional Status: Certified Residential Appraiser
Posts: 3,822
Default

You can always change your .pdf file with Adobe Adcrobat(full version) and protect it after changing it and send it out. Thats what I do.
Sponsored Links

Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump




Copyright © 2000-, AppraisersForum.com, All Rights Reserved
     Terms of Use  Privacy Policy
AppraisersForum.com is proudly hosted by the folks at AppraiserSites.com

Fastest Way to Find a Real Estate Appraiser Enter Zip Code:
Partner Sites:
AppraiserUSA.com - National Appraiser Directory AllDomainsUSA.com - Domain Name Registration
DeadbeatListings.com - Deadbeat ListingsAppraiserSites.com - Web Hosting for the Professional Real Estate Appraiser
Find FHA Appraisers - FHA Appraiser Search Commercial Appraisers - Commercial Appraiser Search
Relocation Appraisal - Find Relocation Appraisers Domain Reseller - Business Opportunity
Home Security Buzz - Home Security Info Radon Testing - Radon Gas Info
My Medicare Forum - Medicare Info Stop Smoking Help - Help Quitting Smoking
CordlessPhoneStore.com - Great Cordless Phones AndroidTabletCity.com - Android Tablet Computers

Follow AppraisersForum.com:          Find us on Facebook            Follow us on Twitter


All times are GMT -5. The time now is 11:25 PM.

SiteMap: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93