• Welcome to AppraisersForum.com, the premier online  community for the discussion of real estate appraisal. Register a free account to be able to post and unlock additional forums and features.

Forum Sponsor - a la mode

QuickSource provides a single-source solution to easily import, compare, and manage data from multiple, credible sources in every report. See what the next game-changer is really all about.

ACI CB3 and CB4/need both checked/FHA

Status
Not open for further replies.

redfish

Senior Member
Joined
Sep 2, 2007
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
Michigan
I need to condition a FHA report with both check box 3 and check box 4. The software is not letting me do this. Does anyone know a work around for this.
 

Smokey Bear

Elite Member
Joined
Dec 8, 2004
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
California
Try holding down shift or control while checking - it's been a while, but I think one of those will do it.
 

redfish

Senior Member
Joined
Sep 2, 2007
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
Michigan
Thanks, the shift key is the ....well key. You are the man when it comes to tech, thanks again.
 

Carnivore

Elite Member
Supporting Member
Joined
Jan 15, 2002
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
North Carolina

redfish

Senior Member
Joined
Sep 2, 2007
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
Michigan
I appologize, You are the woman.
 
Status
Not open for further replies.
Find a Real Estate Appraiser - Enter Zip Code

Copyright © 2000-, AppraisersForum.com, All Rights Reserved
AppraisersForum.com is proudly hosted by the folks at
AppraiserSites.com
Top

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks