• Welcome to AppraisersForum.com, the premier online  community for the discussion of real estate appraisal. Register a free account to be able to post and unlock additional forums and features.

Forum Sponsor - a la mode

Learn more about Titan Reports, our new cloud-based formfiller, SmartExchange, Titan Office, and Titan Drive to see how you can revolutionize your appraisal business.

No Sound

Status
Not open for further replies.

Cliff Salisbury

Thread Starter
Senior Member
Joined
Jan 16, 2002
Professional Status
Retired Appraiser
State
Ohio
Since installing DSL,about two weeks ago, I have not been able to hear any sounds out of the speakers. At first I thought that the installation had wiped out the sounds that I had selected. Today I went to a web site that shoud have had sound but could not hear anything. Does anyone have any ideas as to what may have gone wrong?
 

Head Surfer

Administrator
Staff member
Founder
Moderator
Joined
Jan 4, 2002
Professional Status
Retired Appraiser
State
Florida
Cliff,

Installing DSL should have nothing to do with your sound.

When you click the "sound" icon on your task bar and adjust the sliding volume controls do you still have no sound?

Try going to your control panel and selecting "sounds and audio devices" and make sure all of your settings are correct and that you don't have it muted.
 

Cliff Salisbury

Thread Starter
Senior Member
Joined
Jan 16, 2002
Professional Status
Retired Appraiser
State
Ohio
I tried what you said before I posted and still had no sound. Just for the heck of it I tried it again after reading your answer. Sure enough it now showed that it was muted. It now works. I know that the installing the DSL should not have changed the settings, but something did. I had to go back in and reset my passwords on many programs, including this forum. I still have one that will not keep in memory, but they all worked fine before. Now I :D just found that two of my e-mail adresses were not virus protected, while others were. I just changed that back to cover all my accounts and programs. Thanks again, this forum is great. :D :D
 

Ted Martin

Senior Member
Joined
Jan 17, 2002
Professional Status
Certified General Appraiser
State
Kansas
You might try reinstalling your sound card drivers. You may have to uninstall they first, or you might see if there is an updated sound driver. Network conflicts with sound cards are not uncommon keep in mind that the DSL connection is a network connection.
 

Mike Garrett RAA

Elite Member
Gold Supporting Member
Joined
Jan 14, 2002
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
Colorado
You would be amazed how many times this comes up in chat rooms...the answer is usually..."turn your speakers on". If you are using Adelphia DSL I believe there is something in the software that mutes the speakers on installation cuz it happened to me too.
 
Status
Not open for further replies.
Find a Real Estate Appraiser - Enter Zip Code

Copyright © 2000-, AppraisersForum.com, All Rights Reserved
AppraisersForum.com is proudly hosted by the folks at
AppraiserSites.com
Top

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks