• Welcome to AppraisersForum.com, the premier online  community for the discussion of real estate appraisal. Register a free account to be able to post and unlock additional forums and features.

Forum Sponsor - a la mode

QuickSource provides a single-source solution to easily import, compare, and manage data from multiple, credible sources in every report. See what the next game-changer is really all about.

Small But Bothersome Athena Question

Status
Not open for further replies.

Richard Carlsen

Elite Member
Joined
Jan 15, 2002
Professional Status
Licensed Appraiser
State
Michigan
Some 2 1/2 years ago, we moved our office and with it, got a new area code and phone number.

The problem is that our reports still continue to show the company name and the old phone number on top of some pages such as on the very top of the URAR, pg 1.

It's one of those small problems we've just overlooked in the press of business.

Does anybody know how to edit this so we can have the proper phone number displayed, or even to turn this off?
 

Tim Hicks (Texas)

Elite Member
Joined
Jan 15, 2002
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
Texas
tech support can help you out. I did the same thing four years ago, but I don't remember how we fixed it. Good Luck!
 

Joshua Fookes

Junior Member
Joined
Jan 15, 2003
Professional Status
Certified General Appraiser
State
California
Call alamode and they will give you a new registration name, code etc.

All it does is change the info that is registered into your software. Nothing else changes. I've done it a couple of times trying to figure out what business name I was going to use after I finnish my trainee time. It's very easy, let tech support walk you through it

Josh
 

Larry Davis

Freshman Member
Joined
Mar 20, 2002
You cannot edit it. It is fixed in a file. If you don't want your business name on the form, they can substitute it for a subscriber number, and you will need to install the new updated file.
 

Richard Carlsen

Elite Member
Joined
Jan 15, 2002
Professional Status
Licensed Appraiser
State
Michigan
I have to tell you all a little story.

About 3 days after I posted this question, I got a fax and an email from alamode tech support. Then a day or so later, I got a call from tech support who walked me through the process and the problem is fixed.

The young support guy relayed to me that he had received a message from "someone" to take care of this problem....and he did. He even took a little time to talk fishing with me.

Now I'm not sure but I would be willing to bet that this is one of the few times that tech support from anywhere has initiated a call to fix a problem.

Need I say more on why alamode has been my choice for appraisal software?
 

David S. Roberson

Senior Member
Gold Supporting Member
Joined
Jan 16, 2002
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
Tennessee
Richard,

All you gotta do is post the question on the Forum here. I've had them call me four times offering to help with something I've posted about here. I guess they monitor this forum, looking for unsatisfied customers. That's pretty dedicated service if you ask me!
 

incognito

Senior Member
Joined
Jul 14, 2005
Professional Status
Certified General Appraiser
State
Florida
Richard,

Now I know why I am waiting on the phone so long for tech support:

You are talking fishing with the tech support reps!! :angry:

just kidding...
 
Status
Not open for further replies.
Find a Real Estate Appraiser - Enter Zip Code

Copyright © 2000-, AppraisersForum.com, All Rights Reserved
AppraisersForum.com is proudly hosted by the folks at
AppraiserSites.com
Top

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks