• Welcome to AppraisersForum.com, the premier online  community for the discussion of real estate appraisal. Register a free account to be able to post and unlock additional forums and features.

Forum Sponsor - a la mode

QuickSource provides a single-source solution to easily import, compare, and manage data from multiple, credible sources in every report. See what the next game-changer is really all about.

Overriding City Name?

Status
Not open for further replies.

austintheappraisr

Freshman Member
Gold Supporting Member
Joined
Sep 29, 2015
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
California
Ever since the last couple updates for total, I have noticed that when a client wants me to change the city name, there is no way to override the USPS standard for the city name in the report.

I used to be able to just type in the new city name and lock it, but that doesn't work anymore. No matter what I do, it just changes back.

Anyone have any insight or workarounds?
 

Vermonter

Senior Member
Joined
Mar 21, 2007
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
Vermont
Yeah, ever since the smartaddress came around, editing the address field has been a problem. Weird that locking the field doesn't work.

I have a blurb in my boilerplate about USPS address differing from physical and use it whenever necessary.
 

austintheappraisr

Freshman Member
Gold Supporting Member
Joined
Sep 29, 2015
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
California
Yeah, ever since the smartaddress came around, editing the address field has been a problem. Weird that locking the field doesn't work.

I have a blurb in my boilerplate about USPS address differing from physical and use it whenever necessary.
Alright sounds good to me. We'll see if the clients will take it though -_-
 

austintheappraisr

Freshman Member
Gold Supporting Member
Joined
Sep 29, 2015
Professional Status
Certified Residential Appraiser
State
California
For the future, if anyone is wondering, I just talked to Alamode and they pointed me to this article http://t.co/xMQUHT3AHc.

All you have to do is click "Assume all addresses are USPS standardized" and it will let you change it to whatever you want.
 

Terrel L. Shields

Elite Member
Gold Supporting Member
Joined
May 2, 2002
Professional Status
Certified General Appraiser
State
Arkansas
All you have to do is click "Assume all addresses are USPS standardized" and it will let you change it to whatever you want.
Nice call for a newbie. Welcome to the wild west of appraisal forums :)
 
Status
Not open for further replies.
Find a Real Estate Appraiser - Enter Zip Code

Copyright © 2000-, AppraisersForum.com, All Rights Reserved
AppraisersForum.com is proudly hosted by the folks at
AppraiserSites.com
Top

AdBlock Detected

We get it, advertisements are annoying!

Sure, ad-blocking software does a great job at blocking ads, but it also blocks useful features of our website. For the best site experience please disable your AdBlocker.

I've Disabled AdBlock
No Thanks